Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kokosová roláda jednoduše
Špenátové brambory - příloha
Pikantní syrečkový (tvarůžkový) salát
Croissanty s čokoládou
Kuřecí paličky s rajčaty a paprikou
Pečené smetanové řízky
Medovníkové kuličky
Vepřová pečeně s houskovými knedlíky…
Chalupářská hrstková polévka
Pomazánka z uzeného pstruha
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Žloutkové řezy jako vánek
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Strakaté blondie
Rozkvetlý chléb
Chřestová polévka s pestem
Slaný chřestový koláč