Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Marinovaná vepřová kýta
Meruňkové řezy s kokosovou peřinou
Chléb skoro jako Šumava
Veselá prošívaná deka
Medová kuřecí stehýnka
Churros
"Buďáky" - švestkové bochánky (buchty)
Hermelín / Camembert v listovém těstě
Pekingské zelí se zálivkou / salát
Ratatouille IV.
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki