Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřové ragú z mletého masa
Kuřecí steak na bylinkovém másle
Pečená vepřová žebírka
Cizrna na italský způsob II.
Celer s uzeným masem - zapékaný
Řízky v ovesných vločkách
Jednoduchý drobenkový jablečný koláč …
Guláš z hovězího (vepřového) srdce
Nakládaný chilli-hermelín pro tvrďáky
Letní těstoviny
Báječná cuketová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Cuketové hranolky
Hrnkový cuketový perník
Pečený květák s uzenou paprikou
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Nepečený ovocný dort