Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mrkvová mňamka
Těstoviny s tuňákem po boloňsku
Suši s rybou a zeleninou
Francouzský křehký jablečný koláč
Jablečný rozvar (povidla, přesnídávka…
Spaghetti aglio olio e peperoncino
Pomazánka z uzené makrely a pečeného…
Sirup z rybízové šťávy
Dršťková polévka I.
Mexický hrnec s rýží
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí