Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Banánový koktejl
Řezy Rafaelo III.
Sejkory
Bleskový koláč s tuňákem a rajčátky
Celerová pomazánka s česnekem
Dušená červená řepa / zelí z řepy
Jednoduché ražničí (špízy) z pánve se…
Bramborový salát s okurkou a koprem
Vegetariánské špízy s feta sýrem na…
Cuketovomrkvové placky
Meruňková marmeláda (džem)
Báječná cuketová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Cukeťák z trouby
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Hrnkový cuketový perník
Pečený květák s uzenou paprikou