Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Díratá buchta z čokoládových figurek
Rajská omáčka II.
Rybízový linecký koláč
Vajíčková pomazánka (méně tučná)
Jednoduchý chleba z kvasnic
Sekaná pečeně s paprikou
Piña colada / Koktejly
Bábovka (buchta, dort) z červené řepy…
Smažený bílý chřest
Cuketové stripsy s parmazánem
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí