Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Drůbeží játra rychlá a dobrá
Špagety s mletým masem
Kuřecí kari s kokosovým mlékem
Jehněčí pečeně s opékanými brambory a…
Brokolicová žemlovka
Angreštový pudink s černým rybízem
Smetanová koprová polévka s fazolkami…
Česnekovo-houbové maso zapečené s…
Utopenci podle Gajzy
Mexický hrnec s rýží
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí