Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jemná cuketová pomazánka s ricottou
Pečené fazole
Měkké sušenky s čokoládou
Sladko-pálivé kuřecí kousky obalené…
Dvoubarevný roládový pařížský dort
Bylinkové (nejen) hovězí maso na…
Koprová omáčka s hříbky
Jahodové lívanečky II.
Sýrové karbanátky s uzeným masem
Lečo s fazolemi a klobásou
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí