Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zelné závitky s mletým masem
Podmáslový chléb - moc dobrý
Bůčková roláda plněná šlehanou sekanou
Francouzský citronový koláč - Tarte…
Perník s čokoládou a kokosem
Česneková surimi (krabí) pomazánka
Smažený bílý chřest
Tříbarevná buchta z remosky …
Kvalitní domácí chléb
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki