Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Marokánky s ovesnými vločkami
Vaječný koňak bez vajec od Lídy
Kuřecí maso v sýrové omáčce
Zapékaný pórek
Tvarohový dortík
Vánočka - třená
Placičky z ricotty s cuketou a…
Tvarohové koblihy IV.
Jablkovo-kokosová bábovka ze zakysané…
Vietnamské palačinky s krevetami
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki