Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vaječná omeleta a la Brillat Savarin
Brambory s kuřecím masem na kari a…
Béřovický králík
Dvoubarevné jablkové řezy
Nakládané řízky
Jednoduchý chleba z kvasnic
Alsaský jablečný koláč
Gnocchi / Těstoviny se smetanou,…
Bůčkový holandský řízek
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Ostružinový koláč s broskvemi
Cuketové bramboráky
Tabouleh
Zapečená plněná rajčata
Bublanina s ostružinami
Vanilkový cheesecake
Šopský salát