Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Chlebové placky
Vepřové maso ve vlastní šťávě
Jablkový krémeš
Bůčková roláda plněná šlehanou sekanou
Masovo-zeleninová rýže
Špagety se šmakounem a s hořčicí
Francouzský máslový koláč Chinois
Tuňáková pomazánka s mascarpone
Okurkovo-špenátové smoothie
"Pizza" z lilku
Domácí lučina
Bleskové kuře na paprice
Bublanina s ostružinami
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Šopský salát
Vanilkový cheesecake
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Makovec se švestkami