Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jahodové tiramisu II.
Asijská křupavá kachní prsa s lívanci…
"Low Temperature" - Roastbeef
Punčové řezy - jako z cukrárny :-)
Americký hamburger z vyzrálého…
Krém na zdobení dortů
Zapečené kuřecí s rajčaty
Zeleninové smoothie s jablkem
Francúzska cibuľová polievka
Středomořská čočková polévka
Šakšuka v praprikách
Cuketové hranolky
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Cuketová bábovka
Kuřecí prsa Caprese
Krémová polévka s fazolkami a koprem
Vanilkový cheesecake