Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Gulášová polévka
Hrníčková bábovka s ořechy, kávou a…
Bramborovo vajíčková pomazánka
Pečené brambory s tvarohovou omáčkou
Valašské koláče - Frgále
Vývar s rýžovými knedlíčky
Nakládaný králík se zakysanou…
Krůtí s rýžovými nudlemi
Hořčicoví utopenci se zelím
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Pikantní pečený bůček
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Hrnková dýňová roláda
Křížaly - sušená jablka
Makovec se švestkami
Huevos rancheros