Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Holandské řízky
Těstovinový salát s tofu
Čočková polévka z komentářů
Studentské rychlolangoše
Blesková rýže kari podle Lidušky
Dalamánky z chleba
Hlíva s přírodním masem - minutka
Pečené vepřové ocásky (nejen) s…
Zapečené palačinky s kuřecím masem a…
Krůtí pečeně
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake