Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mrkvový salát trochu jinak
Plněné žampióny speciál
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Koláč s jablečným tvarohem
Bezmasé zapečené těstoviny s olivami
Jogurtový koláč s tvarohem
Drožďové knedlíčky - kořeněné
Buchta Margot "píchaná"
Domácí čokoládová zmrzlina
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Meruňkové knedlíky - kynuté
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami
Znojemské okurky
Cuketové placky bez lepku
Chalupářské poháry
Buřty na pivě
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem