Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí směs na houbách
Tiramisu po česku III.
Vesnické šunkofleky
Čokoládové muffiny k nakousnutí
Sypaný koláč
Salámová Pizza z listového těsta
Pečená zelenina - výborná
Jehněčí na bylinkách a rajčatech
Pomazánka z uzené makrely a pečeného…
Těstoviny se sušenými rajčaty
Vánočka ze šesti pramenů
Vánoční jihočeský kuba
Pečené kapří hranolky s tymiánem a…
Štědrovečerní hrachová polévka
Smažený kapr bez kostí
Jemná rybí polévka
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Klasická zelňačka