Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečené těstoviny s kuřecím masem a…
Pečené kuřecí závitky
Prošívaná deka II.
Babiččina vánočka
Bramboráčky se zelím a slaninou
Hovězí guláš s domácím Bavorským…
Halali-smetanová omáčka po našem
Perníkové řezy s marcipánovým krémem
Moje sýrovo-šunkové muffiny
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Dršťková z bedel
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Nakládané houbičky
Mexická tortilla se zelným salátem
Jablkový koláč s drobenkou
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake