Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Játrová nádivka na pekáč
Slané jednohubky z listového těsta
Placky z kysaného zelí
Bílá čokoláda do formiček
Makovec bez vajec II.
Vepřové řízečky s nivou a smetanou
Dýňová polévka s česnekem a krutony
Bramborové knedlíky s vekou
(nejen) Jablkovo - vločkový koláč
"Pizza" z lilku
Domácí lučina
Bleskové kuře na paprice
Bublanina s ostružinami
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Šopský salát
Vanilkový cheesecake
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Makovec se švestkami