Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kapr na černo
Tvarohový koláč s citronem
Květákový nákyp s kuřecím masem
Obložená vejce
Bramborová (úková) omáčka
Česnekovo-zázvorový dip (zálivka)
Bylinková dýně s balkánským sýrem
Jahodová roláda II. - rychle a chutně
Rajský salát (nejen) s mozzarellou
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki