Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Karamelové řezy II.
Kotlety na smetaně II.
Dušené vepřové na provensálském koření
Bagety z pekárny
Drožďová pomazánka s ovesnými vločkami
Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Kuře s brokolicí a hořčičnou omáčkou
Jablkovo-tvarohový koláč se…
Quiche s červenou řepou a sýrem
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Pikantní pečený bůček
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Hrnková dýňová roláda
Křížaly - sušená jablka
Makovec se švestkami
Huevos rancheros