Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Sypaná buchta
Skvělá kynutá ořechová bábovka nebo…
Cuketová buchta III.
Hraběnčin rebarborový koláč
Ředkvičkový salát s bramborem - lehký
Pečená sekaná v zelenině
Rychlý salát s kozím sýrem
Kokosová bábovka s kefírem
Šťouchané brambory s jarní cibulkou
Lečo s fazolemi a klobásou
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki