Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapékané brambory se zeleninou
Martinské rohlíčky pro Zuzku
Pečená vepřová žebírka
Vaječný salát s ředkvičkami
"Dospělácké" řezy
Bůčkové výpečky se zázvorem, aneb…
Blesková česnečka s uzeným masem
Tříbarevná buchta z remosky …
Česnekovo-vaječná pomazánka se šunkou…
Čevapčiči s brambory a žampiony na…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki