Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Polévka z růžičkové kapusty
Vepřový jazyk na česneku
Švestkový koláč nohama nahoru
Palačinky s nutellou a čoko šlehačkou
"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař
Vepřové plátky zapečené s cuketou
Ořechová roláda s piškotovo-kávovou…
Jablečné nebo hruškové pyré (rozvar) …
Zapečené kuřecí v bramborákové směsi
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Švestková povidla
Pravé maďarské lečo
Cukeťák z trouby
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Nepečený ovocný dort