Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kynuté těsto - základní recept
Pikantní škvarková pomazánka nejen na…
Povidlové rohlíčky II
Zapečené brambory s cuketou a třemi…
Pikantní syrečkový (tvarůžkový) salát
Cikánská pečeně na víně s kořenovou…
Mexické maso
Čočková polévka se zeleninou
Kuřecí kari s mangem a rýží
Cuketové placky
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí