Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečený květák III.
Tvarůžková pomazánka extra
Zeleninová polévka s klobásou
Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku
Cookies z ovesných vloček
Buchty s kypřícím práškem
Žampionová polévka se zakysanou…
Zeleninový salát s lososem a…
Sýrovo-šunková pomazánka
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Švestková povidla
Pravé maďarské lečo
Cukeťák z trouby
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Nepečený ovocný dort