Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Polévka z hlívy ústřičné
Papriková pomazánka II.
Teplý ovocný koláč - rohlíkový
Okurkovo-tvarohový salát s koprem
Těstovinový salát s celerem a krabími…
Žampionová polévka se zakysanou…
Fazolky se slaninou a sýrem - zapékané
Tvaroh s rakytníkovým pyré
Chřest s bešamelovou omáčkou
Ratatouille IV.
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki