Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Crème Brûlée
Čokoládová bábovka s vaječným koňakem
Rychlovka z papiňáku
Šopský salát II.
Mandarinková mňamka
Sušenky á la OREO
Slaný koláč z křehkého těsta (quiche)
Karbanátky nebo sekaná s patizonem
Plněné kuřecí prsíčko listovým…
Čevapčiči s brambory a žampiony na…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki