Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hovězí námořnické maso
Palačinky s jahodovým přelivem
Jehněčí kotlety - grilované
Jablíčka v županu se žloutkovým krémem
Božský čokoládový dort
Bábovka s kysanou smetanou na plech
Čokoládový koláč "kokoska"
Banánové vafle s javorovým sirupem
Ledový salát s okurkou a mátou
Lečo s fazolemi a klobásou
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki