Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Meruňkový koláč
Špagety s mletým masem a zeleninou
Jemné kuřecí závitky
Třešňový štrúdl s mandlemi
Bezlepkový smetanový dort s rybízem
Dušená kari z dýně v mletém mase
Kysané zelí ve sklenicích + salát
Jednoduché kávové řezy s ořechy
Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s…
Mexický hrnec s rýží
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí