Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pizza – Langoše
Nevařená rybízová šťáva
Smažené vepřové řízky na čínský způsob
Brambory s kysanou smetanou
Drožďová pomazánka s ovesnými vločkami
Kuřecí prsa v slanině
Plněné papriky ve smetanové omáčce
Sýrová omáčka s těstovinami…
Pomazánka se sušenými rajčaty
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki