Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Šťouchané brambory
Gurmánské smažené řízky
Těstoviny s kuřetem a špenátem
Pikantní syrečkový (tvarůžkový) salát
Koláč s kuřecím masem a olivami
Špenátová polévka s krutony
Kynutý knedlík z mikrovlnky
Luigiho zeleninové rizoto na italský…
Zapečené brambory s květákem a rajčaty
Letní bramboračka s rajčaty
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki