• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • "Letní" buřty na pivu - z pánve
Napište svůj komentář k receptu

"Letní" buřty na pivu - z pánve

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 41
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
"Letní" buřty na pivu - z pánve
"Letní" buřty na pivu - z pánve
"Letní" buřty na pivu - z pánve
"Letní" buřty na pivu - z pánve
"Letní" buřty na pivu - z pánve
"Letní" buřty na pivu - z pánve
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 4
      ks špekáček nebo buřty
    • 1
      ks cibule žlutá, velká
    • 1
      ks červená cibule
    • 100
      g červená paprika
    • 1
      stroužek drcený česnek
    • olej nebo sádlo
    • 100
      ml kečup kvalitní
    • 100
      ml pivo - černé
    • 1
      lžička sojová omáčka
    • pepř mletý a sůl dle chuti
    • chilli papričky nebo pasta dle chuti

Postup přípravy receptu

1
Cibule pokrájíme na plátky nebo klínky a na malém množství oleje osmažíme v rozpálené pánvi dosklovata.

RADA: Jak krájet cibuli? Koukněte na video!

2
Pak cibuli nahrneme ke straně a do pánve vložíme osmažit buřty z obou stran dozlatova, podélně přepůlené, se z vrchu udělanými zářezy.
3
Po osmažení buřtů přidáme rozvonět česnek, přisypeme na nudličky pokrájenou papriku, přilijeme kečup s pivem, sojovou omáčku, opepříme a zaklopíme.

RADA: Jak loupat česnek? Koukněte na video!

4
Na mírném plameni podusíme asi 5 minut, případně dosolíme dle chuti. Sos by měl mít krémovou konzistenci.
5
Podáváme s čerstvým pečivem nebo chlebem, nebo na přepůlených minibagetkách, které můžeme před položením buřtů "vystlat"natrhaným salátem a po nandání dozdobit pokrájenou cibulkou.
6
Vychlazené pivo bude na zapití letních buřtů velmi, velmi vhodné :-)
7
Příprava je podstatně rychlejší než klasická příprava v troubě a navíc si v létě z kuchyně neuděláme peklo :-)
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Buřty na pivu IV.

Buřty na pivu IV.

Pepanovy buřty k pivu

Pepanovy buřty k pivu

Buřty na pivu v briošce

Buřty na pivu v briošce

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso Salámy a šunky
Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená cibule Červená paprika Chilli papričky Cibule Drcený česnek Kečup Olej Pepř mletý Pivo - černé Sojová omáčka Špekáček

Jak loupat česnek

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Těstoviny s houbami

Těstoviny s houbami

Broskvový dort

Broskvový dort

Kuřecí stehna po Řecku

Kuřecí stehna po Řecku

Kuskus zapečený pod grilem

Kuskus zapečený pod grilem

Lahodný salát s uzeným lososem

Lahodný salát s uzeným lososem

Srdce na smetaně

Srdce na smetaně

Kuřecí směs v bramborové kaši

Kuřecí směs v bramborové kaši

Falešný tatarák z junioru

Falešný tatarák z junioru

Cibulovo-česnekové řízky: smetanové

Cibulovo-česnekové řízky: smetanové

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Jak loupat česnek

Poslední sledované recepty

17
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…
13
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
13
Hrnečková cuketová buchta
Hrnečková cuketová buchta
12
Cuketové bramboráky
Cuketové bramboráky
11
Domácí kečup
Domácí kečup

Zajímavé články

Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové: Rychlý recept na víkend, který vám zmizí pod rukama
Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové:…
AHA.cz A je to venku! Pravda o konci Rolins s Nedvědem a opuštěném domově

A je to venku! Pravda o konci Rolins s Nedvědem a opuštěném domově

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo zažije jízdu vášně a kdo bude mít zlomené srdce?

Horoskop na další týden: Kdo zažije jízdu vášně a kdo bude mít zlomené srdce?

Ženy.cz Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Blesk.cz Zpěvačka Rezková po karu za Jiřího Krampola (†87): Zastala se pořadatelů!

Zpěvačka Rezková po karu za Jiřího Krampola (†87): Zastala se pořadatelů!

SportRevue.cz FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

Maminka.cz Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo zažije jízdu vášně a kdo bude mít zlomené srdce?

Horoskop na další týden: Kdo zažije jízdu vášně a kdo bude mít zlomené srdce?

Další doporučené recepty:

"Kroupoto" Kroupy s řepou (dýní)
"Kroupoto" Kroupy s řepou (dýní)
"Krupník" - kroupy s klobásou a lečem
"Krupník" - kroupy s klobásou a lečem
"Kýtová" omáčka
"Kýtová" omáčka
"Low Temperature" - Roastbeef
"Low Temperature" - Roastbeef
"Makové milouše" - bramborové placky s povidly
"Makové milouše" - bramborové placky s…
"Míša" roláda
"Míša" roláda
  • Recepty.cz
  • "Letní" buřty na pivu - z pánve
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact