• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • "Letní" buřty na pivu - z pánve
Napište svůj komentář k receptu

"Letní" buřty na pivu - z pánve

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 41
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
"Letní" buřty na pivu - z pánve
"Letní" buřty na pivu - z pánve
"Letní" buřty na pivu - z pánve
"Letní" buřty na pivu - z pánve
"Letní" buřty na pivu - z pánve
"Letní" buřty na pivu - z pánve
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 4
      ks špekáček nebo buřty
    • 1
      ks cibule žlutá, velká
    • 1
      ks červená cibule
    • 100
      g červená paprika
    • 1
      stroužek drcený česnek
    • olej nebo sádlo
    • 100
      ml kečup kvalitní
    • 100
      ml pivo - černé
    • 1
      lžička sojová omáčka
    • pepř mletý a sůl dle chuti
    • chilli papričky nebo pasta dle chuti

Postup přípravy receptu

1
Cibule pokrájíme na plátky nebo klínky a na malém množství oleje osmažíme v rozpálené pánvi dosklovata.

RADA: Jak krájet cibuli? Koukněte na video!

2
Pak cibuli nahrneme ke straně a do pánve vložíme osmažit buřty z obou stran dozlatova, podélně přepůlené, se z vrchu udělanými zářezy.
3
Po osmažení buřtů přidáme rozvonět česnek, přisypeme na nudličky pokrájenou papriku, přilijeme kečup s pivem, sojovou omáčku, opepříme a zaklopíme.

RADA: Jak loupat česnek? Koukněte na video!

4
Na mírném plameni podusíme asi 5 minut, případně dosolíme dle chuti. Sos by měl mít krémovou konzistenci.
5
Podáváme s čerstvým pečivem nebo chlebem, nebo na přepůlených minibagetkách, které můžeme před položením buřtů "vystlat"natrhaným salátem a po nandání dozdobit pokrájenou cibulkou.
6
Vychlazené pivo bude na zapití letních buřtů velmi, velmi vhodné :-)
7
Příprava je podstatně rychlejší než klasická příprava v troubě a navíc si v létě z kuchyně neuděláme peklo :-)
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Buřty na pivu IV.

Buřty na pivu IV.

Pepanovy buřty k pivu

Pepanovy buřty k pivu

Buřty na pivu v briošce

Buřty na pivu v briošce

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso Salámy a šunky
Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená cibule Červená paprika Chilli papričky Cibule Drcený česnek Kečup Olej Pepř mletý Pivo - černé Sojová omáčka Špekáček

Jak loupat česnek

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mražená káva

Mražená káva

Oběd z papiňáku

Oběd z papiňáku

Osvěžující ovocný dort

Osvěžující ovocný dort

Kokosová očka

Kokosová očka

Velikonoční jidáše

Velikonoční jidáše

Perníková chaloupka

Perníková chaloupka

Co se zbylou rýží?

Co se zbylou rýží?

Houbová polévka se zakysanou smetanou

Houbová polévka se zakysanou smetanou

Fazolová polévka se zakysanou smetanou

Fazolová polévka se zakysanou smetanou

Doporučujeme

30 minut
Cuketové stripsy s parmazánem

Cuketové stripsy s parmazánem

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Jak loupat česnek

Poslední sledované recepty

91
Máslové řízky
Máslové řízky
85
Dýňová tortila
Dýňová tortila
79
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
40
Švestkové knedlíky z bramborového těsta
Švestkové knedlíky z…
27
Cuketové bramboráky
Cuketové bramboráky

Zajímavé články

Moderní zavařování: Top 5 receptů, které letos musíte vyzkoušet
Moderní zavařování: Top 5 receptů, které letos…
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
AHA.cz 5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

Mimibazar Jak a proč rozvíjet dovednosti u předškoláků?

Jak a proč rozvíjet dovednosti u předškoláků?

Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz Rozlícená Gregorová: Drsná slova na obranu syna! Kdyby byl gay, tak idiotsky by se neoženil!

Rozlícená Gregorová: Drsná slova na obranu syna! Kdyby byl gay, tak idiotsky by se neoženil!

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

Další doporučené recepty:

"Kroupoto" Kroupy s řepou (dýní)
"Kroupoto" Kroupy s řepou (dýní)
"Krupník" - kroupy s klobásou a lečem
"Krupník" - kroupy s klobásou a lečem
"Kýtová" omáčka
"Kýtová" omáčka
"Low Temperature" - Roastbeef
"Low Temperature" - Roastbeef
"Makové milouše" - bramborové placky s povidly
"Makové milouše" - bramborové placky s…
"Míša" roláda
"Míša" roláda
  • Recepty.cz
  • "Letní" buřty na pivu - z pánve
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact