• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Lepší než dobré jídlo?
Napište svůj komentář k receptu

Lepší než dobré jídlo?

autor: mika1988
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Lepší než dobré jídlo?
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • kuřecí maso prsa
    • koření na steak Větší
    • šunka
    • sýr niva
    • parmazán
    • brokolice
    • solamyl (bramborový škrob)
    • sojová omáčka

Postup přípravy receptu

1
Vlastně se jedná o rádoby klasickou kuřecí roládku,ale v jednoduchosti je krása, chuť a hlavně míň práce. Podélně si rozkrojíme kuřecí prso, naklepeme ho tak, aby se moc neporušilo, okořeníme steakovým kořením, přiložíme plátek šunky, nivu, brokolici a zasypeme parmezánem a srolujeme. Když to nebude držet, tak to spíchneme párátkem.
2
Pokud ji budete připravovat na pánvi, tak bych doporučil větší pánev a zatížit ji malou pokličkou, pak se zaručeně nerozjede. Poté vyjmeme z pánve a zalijeme vodou či kuřecím vývarem, zahustíme ve vodě rozmíchaným solamylem a dochutíme sojovkou.
3
Podáváme s rýží nebo opečeným bramborem. Klasická dobrota skrývá mnohé.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vánoční perníčky, ještě jednodušší než se zdá!!!

Vánoční perníčky, ještě jednodušší…

Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní jídlo

Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní…

Salát jako hlavní jídlo

Salát jako hlavní jídlo

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ivana Přikrylová | 19. 9. 2006 17:31

    Aničko určitě nebudete litovat. Tento způsob balení rolek i pořádné rolády do alobalu jsem viděla v Prima vařečce a byla jsem s ním nadšená. Měla jsem podobný problém jako vy, že při klasickém balení vytekl sýr a rolky se občas rozpadly. Z alobalu jsou naprosto dokonalé a všechny chutě zůstanou uvnitř masíčka. Příprava je jednoduchá a rychlá.

  • ANNA POLÁKOVÁ | 14. 9. 2006 12:34

    pro ivu, děkuji za super typ na pečení roládek, skoro pokaždé mi vyteče sýr, nebo se mi rozjedou.určitě zkusím na sobotní oběd:-))

  • Lidka Kábrtová | 13. 9. 2006 08:59

    Zrodil se kulinární básník. Jsem ráda :-)

  • martin jirout | 12. 9. 2006 23:38

    dobrá rada -děkuji ,ale řekl bych že je to poňěkud pomalejší zp.úpravy ,každopádně ať je děláte po stránce tepelné úpravy jak-koli věřím tomu ,že výsledek bude určitě podobný a velice chutný

  • Ivana Přikrylová | 12. 9. 2006 17:12

    Martine, kuřecí rolky dělám podobně. Jednotlivé rolky však každou zvlášť zabalím do olejem potřeného alobalu tak, aby šťávička neunikla, naskládám vedle sebe do pekáče, podleju vodou a upeču. Na posledních 10 minut alobal otevřu a nechám opéct, nebo ogrilovat. Rolky zaručeně drží tvar a je to velmi jednoduchá příprava.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brokolice Koření na steak Kuřecí maso Parmazán Sojová omáčka Solamyl (bramborový škrob) Šunka Sýr Niva
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mušle

Mušle

Pařížské rohlíčky II.

Pařížské rohlíčky II.

Rybízová pěna

Rybízová pěna

Prdelky

Prdelky

Italská kuchyně- předkrmy- brusketa

Italská kuchyně- předkrmy- brusketa

Bramborový knedlík s vejcem a slaninou

Bramborový knedlík s vejcem a slaninou

Ovesná kaše s jablky, rozinkami a skořicí

Ovesná kaše s jablky, rozinkami a…

Jednoduché špecle se zelím a masem

Jednoduché špecle se zelím a masem

Guláš s hráškem

Guláš s hráškem

Doporučujeme

30 minut
Vepřová krkovice s fazolovým hummusem a rajčatovou salsou

Vepřová krkovice s fazolovým hummusem…

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

60
Candát polévaný máslem s fenyklem a ředkvičkami
Candát polévaný máslem s…
58
Tousty do školy
Tousty do školy
52
Bramborovo-zeleninový guláš
Bramborovo-zeleninový…
44
Těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou
Těstovinový salát s…
44
Hruškový závin II.
Hruškový závin II.

Zajímavé články

Moučníky ze zakysané smetany: Vyzkoušejte 5 osvědčených receptů, na kterých si pochutnáte!
Moučníky ze zakysané smetany: Vyzkoušejte 5…
Poctivá koprovka s vejcem jako od babičky: Tuhle bude milovat celá rodina
Poctivá koprovka s vejcem jako od babičky: Tuhle…
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a připravit, aby chutnala jako z restaurace
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a…
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito, Mango Lassí nebo nealko Gin Tonic
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito,…
7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
AHA.cz Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy Chantal Poullain vypadá rok před 70. úžasně! Co se naučit z jejího francouzského stylu?

Chantal Poullain vypadá rok před 70. úžasně! Co se naučit z jejího francouzského stylu?

Ženy.cz Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Blesk.cz Zemřela hvězda Supermana Terence Stamp (†87): Ikonický Zod se málem stal Bondem!

Zemřela hvězda Supermana Terence Stamp (†87): Ikonický Zod se málem stal Bondem!

SportRevue.cz FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo se stane obětí závisti a koho čekají zásnuby?

Horoskop na další týden: Kdo se stane obětí závisti a koho čekají zásnuby?

  • Recepty.cz
  • Lepší než dobré jídlo?
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact