• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Lepší než dobré jídlo?
Napište svůj komentář k receptu

Lepší než dobré jídlo?

autor: mika1988
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Lepší než dobré jídlo?
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • kuřecí maso prsa
    • koření na steak Větší
    • šunka
    • sýr niva
    • parmazán
    • brokolice
    • solamyl (bramborový škrob)
    • sojová omáčka

Postup přípravy receptu

1
Vlastně se jedná o rádoby klasickou kuřecí roládku,ale v jednoduchosti je krása, chuť a hlavně míň práce. Podélně si rozkrojíme kuřecí prso, naklepeme ho tak, aby se moc neporušilo, okořeníme steakovým kořením, přiložíme plátek šunky, nivu, brokolici a zasypeme parmezánem a srolujeme. Když to nebude držet, tak to spíchneme párátkem.
2
Pokud ji budete připravovat na pánvi, tak bych doporučil větší pánev a zatížit ji malou pokličkou, pak se zaručeně nerozjede. Poté vyjmeme z pánve a zalijeme vodou či kuřecím vývarem, zahustíme ve vodě rozmíchaným solamylem a dochutíme sojovkou.
3
Podáváme s rýží nebo opečeným bramborem. Klasická dobrota skrývá mnohé.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vánoční perníčky, ještě jednodušší než se zdá!!!

Vánoční perníčky, ještě jednodušší…

Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní jídlo

Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní…

Salát jako hlavní jídlo

Salát jako hlavní jídlo

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ivana Přikrylová | 19. 9. 2006 17:31

    Aničko určitě nebudete litovat. Tento způsob balení rolek i pořádné rolády do alobalu jsem viděla v Prima vařečce a byla jsem s ním nadšená. Měla jsem podobný problém jako vy, že při klasickém balení vytekl sýr a rolky se občas rozpadly. Z alobalu jsou naprosto dokonalé a všechny chutě zůstanou uvnitř masíčka. Příprava je jednoduchá a rychlá.

  • ANNA POLÁKOVÁ | 14. 9. 2006 12:34

    pro ivu, děkuji za super typ na pečení roládek, skoro pokaždé mi vyteče sýr, nebo se mi rozjedou.určitě zkusím na sobotní oběd:-))

  • Lidka Kábrtová | 13. 9. 2006 08:59

    Zrodil se kulinární básník. Jsem ráda :-)

  • martin jirout | 12. 9. 2006 23:38

    dobrá rada -děkuji ,ale řekl bych že je to poňěkud pomalejší zp.úpravy ,každopádně ať je děláte po stránce tepelné úpravy jak-koli věřím tomu ,že výsledek bude určitě podobný a velice chutný

  • Ivana Přikrylová | 12. 9. 2006 17:12

    Martine, kuřecí rolky dělám podobně. Jednotlivé rolky však každou zvlášť zabalím do olejem potřeného alobalu tak, aby šťávička neunikla, naskládám vedle sebe do pekáče, podleju vodou a upeču. Na posledních 10 minut alobal otevřu a nechám opéct, nebo ogrilovat. Rolky zaručeně drží tvar a je to velmi jednoduchá příprava.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brokolice Koření na steak Kuřecí maso Parmazán Sojová omáčka Solamyl (bramborový škrob) Šunka Sýr Niva
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Halušky se zelím II.

Halušky se zelím II.

Metr (šachovnice)

Metr (šachovnice)

Česnekovo-žampionové masíčko: minutka

Česnekovo-žampionové masíčko: minutka

Fitness sendvič

Fitness sendvič

Jarní bramborový salát

Jarní bramborový salát

Sýrovo-vaječná pomazánka

Sýrovo-vaječná pomazánka

Kuře na bazalce

Kuře na bazalce

Ořechové řezy s polevou z remosky

Ořechové řezy s polevou z remosky

Zelené tagliatelle

Zelené tagliatelle

Doporučujeme

50 minut
Francouzské brambory s pórkem

Francouzské brambory s pórkem

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

35 minut
Kapie plněné kuřecím masem

Kapie plněné kuřecím masem

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

64
Hruškový koláč s tvarohovým těstem a žmolenkou
Hruškový koláč s…
48
Čočková polévka ze zbylé čočky na kyselo
Čočková polévka ze zbylé…
47
Mechový dort s mascarpone
Mechový dort s mascarpone
45
Papriky se šlehanou sekanou s rajskou omáčkou
Papriky se šlehanou…
30
Kukuřičný vdolek kynutý, základní recept
Kukuřičný vdolek kynutý,…

Zajímavé články

Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich místo kečupu výbornou omáčku nejen na těstoviny
Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich…
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové ho zvládnete jedna báseň
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové…
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji využít v kuchyni, aby vám chutnala
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji…
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je uchovat na zimu
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je…
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání až po senzační recepty
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání…
AHA.cz Zdrcený Vydra od Bouškové: Smutné, ale tohle je prostě život

Zdrcený Vydra od Bouškové: Smutné, ale tohle je prostě život

Mimibazar Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co naopak lichotí?

Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co naopak lichotí?

Ženy.cz Nesnesitelný hluk v hlavě aneb Můj tragikomický boj s tinnitem

Nesnesitelný hluk v hlavě aneb Můj tragikomický boj s tinnitem

Blesk.cz Fotograf slavných Robert Vano (77): První fotky po operaci krkavic! Cigárko si však neodpustil

Fotograf slavných Robert Vano (77): První fotky po operaci krkavic! Cigárko si však neodpustil

SportRevue.cz FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Bohyní po padesátce? Odbornice prozrazuje rituály, které změní váš pohled na stárnutí!

Bohyní po padesátce? Odbornice prozrazuje rituály, které změní váš pohled na stárnutí!

  • Recepty.cz
  • Lepší než dobré jídlo?
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact