• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Lehoučké těstoviny
Napište svůj komentář k receptu

Lehoučké těstoviny

autor: haluška50
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Lehoučké těstoviny
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      stroužek česnek
    • 100
      ml rostlinný olej
    • 6
      ks bazalka
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      lžička cukr
    • sýr
    • špagety nebo jakékoliv těstoviny
    • 5
      ks rajčata zbavených slupek a vnitřku

Postup přípravy receptu

1
Uvaříme těstoviny dle návodu, mezi tím dáme do mixéru rajčata, česnek, olej, bazalku a umixujeme do hladka. Rozehřejeme pánev, do které tuto směs vlijeme, zahřejeme a přidáme uvařené těstoviny, promícháme, osolíme, opepříme a přidáme lžičku cukru.
2
Povaříme a na talíři posypeme strouhaným sýrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ovocné těstoviny s cottage - salát nebo hlavní chod

Ovocné těstoviny s cottage - salát…

Sýrovo-šunkové těstoviny

Sýrovo-šunkové těstoviny

Zapečené těstoviny s rajčaty, klobáskou a balkánem

Zapečené těstoviny s rajčaty,…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • bs | 8. 9. 2012 17:35

    dobré <3

  • rtchet | 8. 9. 2012 17:34

    hnus =-O

  • Lusinda | 19. 5. 2007 19:04

    Kvalitní olivový olej určitě nevadí a je fajn,že rajčata nejsou podušená(viz anonym),cukr stopro dávám také.Markét SKVĚLÉ!

  • englicka marketa | 28. 12. 2006 17:00

    věřte mi na 1 balení špaget je toho oleje akorát,a tím olejem jsem myslela olivový. tím se omlouvám že jsem to tam nenapsala,cukr pro to že rajčata jsou trochu nakyslá a to já nemus:o)))

  • Anonym | 28. 12. 2006 16:09

    Asi bych ta rajčátka udělala na pánvi bez mixování vybírání vnitřků a určitě bez cukru. Toho oleje by mohlo být taky podstatně míň.

  • Hedvika | 28. 12. 2006 15:05

    Také bych dala méně oleje a určitě dobrý olivový ,ale jinak výborné osvěžení pro organismus po těch 100% tucích v cukroví(to mi vstávaly vlasy hrůzou na hlavě,ale každý svého zdraví strůjce! ).Jen ouha ,nemám tu čerstvou bazalku,u nás v sámošce,co si říká hrdě supermarket, ji nevedou a já zaseju až na jaře:-))Teď,když nad tím přemýšlím,možná na ten balík těstovin je jedno deci oleje akorát a pokud to není nějaký olejový paskvil, tak nám to i prospěje.

  • Zdena z JM | 28. 12. 2006 10:20

    Proč dávat do všeho tolik oleje?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota
Pokrmy Z těstovin Oběd Večeře Vaření Mixování Dietní Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Česnek Cukr Pepř mletý Rajčata Rostlinný olej Špagety Sůl Sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Halušky se zelím

Halušky se zelím

Maminčino kuře

Maminčino kuře

Nebeské řezy

Nebeské řezy

Pudinkový koláč III.

Pudinkový koláč III.

Bezlepkový smetanový dort s rybízem

Bezlepkový smetanový dort s rybízem

Švestková žemlovka

Švestková žemlovka

Hermelínové řízky

Hermelínové řízky

Zapečené kuřecí v bramborákové směsi

Zapečené kuřecí v bramborákové směsi

Dršťková polévka I.

Dršťková polévka I.

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

122
Dýňová tortila
Dýňová tortila
94
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
90
Máslové řízky
Máslové řízky
48
Klasické lečo
Klasické lečo
48
Ovesný pudink, základní recept
Ovesný pudink, základní…

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz 5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz Blonďatá fanynka ukázala snímky z dovolené: Romantika s Miraiem!

Blonďatá fanynka ukázala snímky z dovolené: Romantika s Miraiem!

SportRevue.cz FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

  • Recepty.cz
  • Lehoučké těstoviny
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact