Oblíbené lečo z rajčat, papriky a cukety doplněné o chutné rybí filety. Tuto jednoduchou večeři zvládne úplně každý. Hotová je za chviličku a jistě si na ní pochutnáte.
RADA: Jak krájet cibuli? Koukněte na video!
Lečo s mletým masem
Zapečené lečo
Lečo s uzeným masem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Švýcarské fondue
Marinovaná kuřecí prsa II.
Krkovička pečená s játry a cibulí
Banánovo-čokoládový hřbet
Karbanátky z pohanky, červené čočky a…
Dvoubarevný roládový dort se…
Hořčicoví utopenci se zelím
Domácí šunka ála vepřováček
Ořechové řezy s polevou z remosky
Vepřová krkovice s fazolovým hummusem…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki