Oblíbené lečo z rajčat, papriky a cukety doplněné o chutné rybí filety. Tuto jednoduchou večeři zvládne úplně každý. Hotová je za chviličku a jistě si na ní pochutnáte.
RADA: Jak krájet cibuli? Koukněte na video!
Lečo s mletým masem
Zapečené lečo
Lečo s uzeným masem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Velikonoční mazanec
Dobrá vajíčková pomazánka nejen pro…
Vanilkové rohlíčky z lískových oříšků
Nepečená vajíčka
"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař
Kotletky na třešních a bezinkovém…
Bramborové placky (nejen) se zelím
Tuňáková pomazánka s olivami na…
Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře…
Vepřová krkovice s fazolovým hummusem…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki