Oblíbené lečo z rajčat, papriky a cukety doplněné o chutné rybí filety. Tuto jednoduchou večeři zvládne úplně každý. Hotová je za chviličku a jistě si na ní pochutnáte.
RADA: Jak krájet cibuli? Koukněte na video!
Lečo s mletým masem
Zapečené lečo
Lečo s uzeným masem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Buchty
Františky
Sterilovaná paprika v nálevu s olejem
Bramborové noky s kuřetem a zelím
Jahodové řezy s pudinkem a želé
Jahodový pohár
Měsíčky s citronovou polevou
Salát z jemných párků
"Patizoňáčky" - bramboráky z patizonu
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki