Oblíbené lečo z rajčat a papriky doplněné o mleté maso, mrkev a brambory. Nechybí ani vejce, petrželka a bazalka. Jednoduchá a rychlá večeře vás skvěle zasytí, zvlášť když si k ní dáte krajíc dobrého čerstvého chleba.
RADA: Jak krájet cibuli? Koukněte na video!
RADA: Máte velkou úrodu zeleniny a nevíte, co s ní? Zamrazte ji!
Lečo s rybou
Zapečené lečo
Lečo s uzeným masem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bylinkový řízek na česnekovém oleji
Turecká pomazánka z lilku
Zapečené brambory s kuřecím masem a…
Hustá bramboračka
Cizrnová pánev
Citronové muffiny
Dalamánky z chleba
Třešňový dort / řez
Fazole (nejen) se slaninou
Vepřová krkovice s fazolovým hummusem…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki