Rychlou večeři vykouzlíte snadno jen z toho, co máte zrovna v lednici. Ochutnejte třeba zeleninové lečo s klobásou, fazolemi a voňavou majoránkou.
RADA: Zkuste i pravé maďarské lečo
Ratatouille
Ratatouille s bramborami
Klasické lečo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřový jazyk na česneku
Tatarský biftek z lososa
Rybí pomazánka z tuňáka
Lovecké řízky
Čočkový prívarok
Červené zelí II.
Dort stracciatella s ricottou
Bezmasá dýňová směs nejen na topinky
Bylinková krkovička na černém pivu
Vinná klobása s vejmrdou
Vánočka ze šesti pramenů
Vánoční jihočeský kuba
Pečené kapří hranolky s tymiánem a…
Štědrovečerní hrachová polévka
Vídeňský bramborový salát
Smažený kapr bez kostí
Jemná rybí polévka
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…