Švestková povidla bez míchání
Švestková roláda
Švestková povidla
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Je opravdu moc dobrá, cukru možná stačí míň.
Tahle omáčka se dělá i u nás - ve východních Čechách. Říkáme jí "slívovačka" a jí se k ní uzené maso a bramborový knedlík a je opravdu dobrá. Nebojte se vyzkoušet.
Zapečené těstoviny s vepřovkou
Fofr bublanina
Vánoční chlebíček ze zbylých bílků
Česnečka se šunkou a sýrem
Lehké ovocné řezy
Taštička z listového těsta s pudinkem…
Arašídové sušenky
Báječné kuřecí placičky se sýrem
Dušená mrkev v mletém mase
Ratatouille IV.
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki