Švestková povidla bez míchání
Švestková roláda
Švestková povidla
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Je opravdu moc dobrá, cukru možná stačí míň.
Tahle omáčka se dělá i u nás - ve východních Čechách. Říkáme jí "slívovačka" a jí se k ní uzené maso a bramborový knedlík a je opravdu dobrá. Nebojte se vyzkoušet.
Mexické "Guacamole"
Lehký tvarohový koláč
Slané tyčinky z bramborového těsta
Pštrosí vejce II.
Rösti - smažená nebo pečená příloha
Kuře s kysanou smetanou
Čokoládový dort ala Sacher
Jablečný (ovocný) nákyp z ovesných…
Tvarohový cheesecake s borůvkami
Ratatouille IV.
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki