Švestková povidla bez míchání
Švestková roláda
Švestková povidla
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Je opravdu moc dobrá, cukru možná stačí míň.
Tahle omáčka se dělá i u nás - ve východních Čechách. Říkáme jí "slívovačka" a jí se k ní uzené maso a bramborový knedlík a je opravdu dobrá. Nebojte se vyzkoušet.
Rýžový nákyp s brokolicí
Tvarohové knedlíky s jakýmkoliv ovocem
Srdíčka na smetaně
Mandlové hrudky - nepečené
Kuřecí na houbách pro začínající…
Drobenkový mazanec (bochánek)
Kuře v hořčičné kari marinádě
Brokolice pečená s česnekem a citronem
Koláč s hruškovým / jablečným…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou
Francouzský koláč s hruškami
Zapečená plněná rajčata
Cukeťák z trouby
Brownies s ostružinovým pyré
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake