• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Laskonky II.
Napište svůj komentář k receptu

Laskonky II.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Laskonky II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 350
      g cukr krystal jemný
    • 170
      g bílek
    • 100
      g moučkový cukr
    • 200
      g kokos strouhaný

Postup přípravy receptu

1
150 g krystalu svaříme na nit.
2
Bílky ušleháme se zbylým krystalem, po částech přidáme svařený cukr a lehce vmícháme moučku smíchanou s kokosem.
3
Lžící rozetřeme na vymazaný a moukou vysypaný plech z hmoty placičky a usušíme ve velmi mírné troubě (ke konci můžeme troubu pootevřít).
4
Po vychladnutí plníme krémem, který máme rádi (např. kávový nebo oříškový).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Laskonky III.

Laskonky III.

Laskonky pravých Labužníků

Laskonky pravých Labužníků

Laskonky dle časopisu F.O.O.D.

Laskonky dle časopisu F.O.O.D.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lidka Kábrtová | 20. 9. 2005 11:28

    V jakém množství vody svaříme ten cukr?

  • Kuchařka on-line | 20. 9. 2005 09:04

    SNĚHOVÉ: slabě 100-110 °C 25-30 min. podle síly pečiva, dosušit. Viz. článek JAK NA PEČENÍ MOUČNÍKŮ A PEČIVA: http://recepty.atlas.cz/zajimavost.asp?id_zajimavost=JNMOCMQ9

  • Marketa | 20. 9. 2005 03:58

    Mirna trouba je velmi mlhavy pojem - je to 100, 120 ci 150 stupnu? Taky by bylo uzitecne napsat jak asi dlouho peci/susit - 15 minut ci hodinu, kdo vi?Recept se zda byt prima, skoda jen ze chybi lepsi instrukce.

  • Jana z VM | 23. 3. 2005 11:00

    Máte to teda v tom Německu těžké... Já sice hodně a hodně peču, ale laskoňky od té doby, co jsou k dostání polotovary velice dobré a drobné, tak je pouze naplním výborným krémem a mám po starostech. Ony se, totiž , laskonky nepečou moc dobře, musí se sušit a když nejsou dobře našlehané, tak se roztíkají. Moje maminka je dělalaa mám na to doma dřevěnou formu, ale je jednodušší laskonky koupit.. Vždyť určitě jezdíte na návštěvu do ČR, tak si je někdy kupte, mají celkem dlouhou záruční dobu!!

  • Jana Ehnes | 22. 3. 2005 20:34

    Vidim, ze nejsem sama, kdo v Nemecku zatouzil po laskonkach. Doufam, ze se mi podari

  • Patrick Schmitt | 12. 9. 2004 11:56

    Nevím, jestli dělám neco špatně, ale mě se to s tímto receptem jestě nikdy nepovedlo. U mě se to vždy rozteče... Normálně bych zašel do cukrárny a bylo by, ovšem v SRN to bohužel nejde. :-(

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Zákusky Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Cukr krystal Kokos Moučkový cukr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mramorová bábovka

Mramorová bábovka

Květáková polévka s mrkví

Květáková polévka s mrkví

Kachna plněná brambory

Kachna plněná brambory

Zapékaná kapusta

Zapékaná kapusta

Velikonoční mazanec bez vajec

Velikonoční mazanec bez vajec

Lehká jogurtová buchta s ovocem, skořicovou posypkou a čokoládou

Lehká jogurtová buchta s ovocem,…

Bramborovo-hrášková kaše

Bramborovo-hrášková kaše

Jablkový koláč s čokoládovou polevou

Jablkový koláč s čokoládovou polevou

Jednoduchá (nejen) žampionovo-smetanová omáčka - rychle a chutně

Jednoduchá (nejen) žampionovo…

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

120 minut
Masarykovo cukroví

Masarykovo cukroví

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Nejlepší vaječný likér

Nejlepší vaječný likér

50 minut
Podvodnice

Podvodnice

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

Poslední sledované recepty

20
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
15
Kuře s bramborem (nejen) z remosky s ledovým salátem
Kuře s bramborem (nejen)…
14
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
12
Kančí guláš s bramborami
Kančí guláš s bramborami
11
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem

Zajímavé články

Vánoční cukroví podle Josefa Maršálka: Vylepšené linecké, pracny, rohlíčky, ořechy i vosí hnízda
Vánoční cukroví podle Josefa Maršálka: Vylepšené…
Jak uložit cukroví? Linecké do krabice, kokosky do papírového sáčku
Jak uložit cukroví? Linecké do krabice, kokosky…
Klasické vánoční cukroví bez másla: Vyzkoušejte linecké, pracny nebo sádlovky
Klasické vánoční cukroví bez másla: Vyzkoušejte…
Vitrážové cukroví: Vypadá nádherně, děti ho milují a nemusíte ho slepovat ani zdobit!
Vitrážové cukroví: Vypadá nádherně, děti ho…
Rozteklé vanilkové rohlíčky nebo linecké? Díky těmto trikům budou při pečení krásně držet tvar
Rozteklé vanilkové rohlíčky nebo linecké? Díky…
AHA.cz Stopka pro Mareše: Jen týden po smrti Hezuckého

Stopka pro Mareše: Jen týden po smrti Hezuckého

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy Nejlepší červené rtěnky podle redakce: Jak najít tu nejlepší v drogerii ke svému typu pleti?

Nejlepší červené rtěnky podle redakce: Jak najít tu nejlepší v drogerii ke svému typu pleti?

Ženy.cz Vymezování hranic. Nutná obrana, nebo  moderní výmluva pro sobectví?

Vymezování hranic. Nutná obrana, nebo moderní výmluva pro sobectví?

Blesk.cz Statečná láska Hezuckého (†55) Nikola: Takhle zvládla den plný bolesti! A dojemný vzkaz nad rakví

Statečná láska Hezuckého (†55) Nikola: Takhle zvládla den plný bolesti! A dojemný vzkaz nad rakví

SportRevue.cz FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Sváteční numerologie: Vypočítejte si svoje vánoční číslo a zjistěte, co vám přinese

Sváteční numerologie: Vypočítejte si svoje vánoční číslo a zjistěte, co vám přinese

  • Recepty.cz
  • Laskonky II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact