• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Laskonky II.
Napište svůj komentář k receptu

Laskonky II.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Laskonky II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 350
      g cukr krystal jemný
    • 170
      g bílek
    • 100
      g moučkový cukr
    • 200
      g kokos strouhaný

Postup přípravy receptu

1
150 g krystalu svaříme na nit.
2
Bílky ušleháme se zbylým krystalem, po částech přidáme svařený cukr a lehce vmícháme moučku smíchanou s kokosem.
3
Lžící rozetřeme na vymazaný a moukou vysypaný plech z hmoty placičky a usušíme ve velmi mírné troubě (ke konci můžeme troubu pootevřít).
4
Po vychladnutí plníme krémem, který máme rádi (např. kávový nebo oříškový).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Laskonky III.

Laskonky III.

Laskonky pravých Labužníků

Laskonky pravých Labužníků

Laskonky dle časopisu F.O.O.D.

Laskonky dle časopisu F.O.O.D.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lidka Kábrtová | 20. 9. 2005 11:28

    V jakém množství vody svaříme ten cukr?

  • Kuchařka on-line | 20. 9. 2005 09:04

    SNĚHOVÉ: slabě 100-110 °C 25-30 min. podle síly pečiva, dosušit. Viz. článek JAK NA PEČENÍ MOUČNÍKŮ A PEČIVA: http://recepty.atlas.cz/zajimavost.asp?id_zajimavost=JNMOCMQ9

  • Marketa | 20. 9. 2005 03:58

    Mirna trouba je velmi mlhavy pojem - je to 100, 120 ci 150 stupnu? Taky by bylo uzitecne napsat jak asi dlouho peci/susit - 15 minut ci hodinu, kdo vi?Recept se zda byt prima, skoda jen ze chybi lepsi instrukce.

  • Jana z VM | 23. 3. 2005 11:00

    Máte to teda v tom Německu těžké... Já sice hodně a hodně peču, ale laskoňky od té doby, co jsou k dostání polotovary velice dobré a drobné, tak je pouze naplním výborným krémem a mám po starostech. Ony se, totiž , laskonky nepečou moc dobře, musí se sušit a když nejsou dobře našlehané, tak se roztíkají. Moje maminka je dělalaa mám na to doma dřevěnou formu, ale je jednodušší laskonky koupit.. Vždyť určitě jezdíte na návštěvu do ČR, tak si je někdy kupte, mají celkem dlouhou záruční dobu!!

  • Jana Ehnes | 22. 3. 2005 20:34

    Vidim, ze nejsem sama, kdo v Nemecku zatouzil po laskonkach. Doufam, ze se mi podari

  • Patrick Schmitt | 12. 9. 2004 11:56

    Nevím, jestli dělám neco špatně, ale mě se to s tímto receptem jestě nikdy nepovedlo. U mě se to vždy rozteče... Normálně bych zašel do cukrárny a bylo by, ovšem v SRN to bohužel nejde. :-(

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Zákusky Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Cukr krystal Kokos Moučkový cukr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zakryté hovězí plátky

Zakryté hovězí plátky

Těstoviny se špenátem a žampiony

Těstoviny se špenátem a žampiony

Zapečený bulgur

Zapečený bulgur

Americké muffiny

Americké muffiny

Vepřová panenka se žampiony-minutka

Vepřová panenka se žampiony-minutka

Lehký těstovinový salát s tuňákem a cuketou

Lehký těstovinový salát s tuňákem a…

Rukolová polévka

Rukolová polévka

Karbanátky nebo sekaná s patizonem

Karbanátky nebo sekaná s patizonem

Perníkové řezy s marcipánovým krémem

Perníkové řezy s marcipánovým krémem

Doporučujeme

30 minut
Rybí karbanátky s bylinkovými bramborami

Rybí karbanátky s bylinkovými…

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

162
Těstovinový salát s kuřecím masem a česnekovým dresinkem
Těstovinový salát s…
140
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
127
Přírodní rybí filety se zeleninou
Přírodní rybí filety se…
85
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
65
Výpečky z remosky po každé jinak
Výpečky z remosky po…

Zajímavé články

Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od polévky až po šťavnatý koláč
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od…
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
AHA.cz Kordula Stropnická to rozjela u bazénu: Co na tohle řekne Žilková?

Kordula Stropnická to rozjela u bazénu: Co na tohle řekne Žilková?

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Blesk pro ženy Menstruační plavky už nejsou sci-fi! Prošly naším křtem ohněm?

Menstruační plavky už nejsou sci-fi! Prošly naším křtem ohněm?

Ženy.cz Mít, nebo nemít dítě? Nerozhodnost se ženám neodpouští

Mít, nebo nemít dítě? Nerozhodnost se ženám neodpouští

Blesk.cz Mirai Navrátil oslavil 33. narozeniny na Lipně: Na vlnách se svou Sárou!

Mirai Navrátil oslavil 33. narozeniny na Lipně: Na vlnách se svou Sárou!

SportRevue.cz Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Pijavice, vůdkyně, hasička konfliktů… Co prozradí den, kdy jste se narodila?

Pijavice, vůdkyně, hasička konfliktů… Co prozradí den, kdy jste se narodila?

  • Recepty.cz
  • Laskonky II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact