Gratinovaný fenykl dle časopisu F.O.O…
Listové těsto dle časopisu F.O.O.D.
Kuře Marengo dle časopisu F.O.O.D.
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Trvalo mi to cca 2.5 hodiny. Všem doma moc chutnalo jen ingrediencí na výplň je až moc. Náplň mi ještě zbyla a to nemalé množství.
Tradiční tažený štrůdl
Zapečené brambory s kuřecím masem a…
Boloňské brambory
Španělské „španělské ptáčky“…
Krevety Pil Pil
Švestkové buchty s drobenkou
Bábovka (buchta, dort) z červené řepy…
Česnekové řízky v těstíčku
Kotlety v omáčce s hlívou
Marinované řecké kuře
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki