• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Lasagne s lososem a se špenátem
Napište svůj komentář k receptu

Lasagne s lososem a se špenátem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Lasagne s lososem a se špenátem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g losos nebo jiné filety z ryby - čerstvé nebo mražené
    • 1
      balení mražený špenát
    • 1
      kelímek zakysaná smetana
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      ks citron
    • 100
      g sýr
    • 9
      plátek lasagne

Postup přípravy receptu

1
Najprve připravíme špenát dle vlastní chuti. Do osolené vroucí vody přidáme na 3 minuty předvařené lasagne (návod je napsaný na krabičce). Lososa očistíme, osolíme, opepříme, pokapeme citronem. Až lasagne a špenát budou hotové, připravíme si zapékací misku, do které na dno dáme tak 2 lžíce špenátu, rozetřeme po celé misce, a na dno dáme 3 plátky vařených lasagní, na ně dáme vrstvu špenátu, pak kousky lososa. Proceduru opakujeme, lasagne, špenát, losos a posledni vrstva plátků lasagní. Povrch pomažeme zakysanou smetanou (větší vrstvou) ochucenou solí, pepřem a můžeme posypat strouhaným sýrem. Dáme do trouby zapéct na cca 40 minut při 250 °C.
2
TIP: Do špenátu při jeho vaření na konci, přidejte 2 lžičky smetany, bude mít mnohem lepší a smetanovější chuť. Podle chuti můžete k lososu přidat i plátky vařeného vajíčka.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Lasagne se špenátem a kuřecím masem bez bešamelu

Lasagne se špenátem a kuřecím masem…

Lahodný salát s uzeným lososem

Lahodný salát s uzeným lososem

Chřest s marinovaným lososem

Chřest s marinovaným lososem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tonto
    Tonto | 27. 7. 2014 19:38

    Musím říct, že opravdu výborné. Kombinace špenátu a ryby mě nikdy nezklame! :)

  • Marcela Žihlová | 16. 1. 2010 09:36

    Musím přidat, že jsou opravdu výborné. Mě osobně chutnají mnohem víc, než klasicky s mletým masem a rajčaty. Smetanu jsem také nepřidávala. Pro milovníky ryb to pravé :) Dávám 1

  • Marcela Žihlová | 11. 7. 2009 16:33

    Dnes jsem je vyzkoušela a musím říct, že jsou výborné. Lasagne jsem dělala vůbec poprvé a celá rodina si pochvalovala. Akorát jsem vynechala smetanu navrch, jen jsem posypala sýrem.

  • Marketa | 13. 4. 2007 02:06

    Ja delam lasagne vzdy priklopene alobalem, pak vrchni vrstva neztvrdne.

  • Di | 17. 7. 2005 11:30

    Mě by se k tomu hodila spíše sladká smetana. Ala jinak to vypadá velmi lákavě.

  • Jana | 10. 7. 2005 15:55

    Bylo to docela dobré, ale příště to budu dělat bez té smetany.

  • jana | 11. 5. 2005 17:07

    zrovna dneska jsem delala domaci lasagne-tady v obchode nejsou.200g polohr. mouky, dve vejce,asi pul deci vody,spetka soli.Udelam tuzsi testo,vyvalim,je to na devet platku.Varim je asi sest minut.

  • Verbenka | 9. 5. 2005 10:44

    Domácí lasagně? Stejně jako domácí nudle, jen se jinak pokrájí - tj. vajíčko + polohr. mouka + špetka soli + kapka octa. Udělá se tuhé těsto, které se potom rozválí na co nejtenší plát a nechá uschnout. Po té se krájí.

  • Anonym | 8. 5. 2005 20:24

    Jak udělat domácí lasagně?Dík V.K.

  • smile smile | 7. 5. 2005 05:39

    Kdyz varim lasagne, posledni vrstvu zakoncim tak, ze na masovou smes uz jen huste nasypu syr, a necham zapect. Kdyz date jako posledni vrstvu nudlovou placku, zkrouti se to.

  • martin švehla | 30. 3. 2005 22:53

    já to vařil ale nejvrchnější vrstva lasaní se mi zkroutila a ztvrdla, co s tím?Díky moc.-

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Těstoviny & rizota
Pokrmy Přílohy Z těstovin Těstoviny Oběd Večeře Pečení Itálie Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citron Lasagne Losos Mražený špenát Pepř mletý Sůl Sýr Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Placky z kysaného zelí

Placky z kysaného zelí

Kuře „strejdy z Hlinska“

Kuře „strejdy z Hlinska“

Rychlý domácí celozrnný špaldový chléb

Rychlý domácí celozrnný špaldový chléb

Bramborovo vajíčková pomazánka

Bramborovo vajíčková pomazánka

Jehněčí kýta pečená se 40 stroužky mladého česneku - Gigot aux 40 gousses d ail

Jehněčí kýta pečená se 40 stroužky…

Bábovka tvarohovo-tvarohová :-)

Bábovka tvarohovo-tvarohová :-)

Těstovinový salát se šunkou a paprikou

Těstovinový salát se šunkou a paprikou

Tvarohové placky

Tvarohové placky

Fazole na slanině

Fazole na slanině

Doporučujeme

15 minut
Řecký salát s cizrnou

Řecký salát s cizrnou

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

65
Halušky podle Martinky
Halušky podle Martinky
36
Svíčková z kuřete
Svíčková z kuřete
35
Bramborový krém
Bramborový krém
35
Salát Caesar s kuřetem
Salát Caesar s kuřetem
34
Dušené vepřové maso s kedlubnou
Dušené vepřové maso s…

Zajímavé články

Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty, které tak vůbec nevypadají
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty,…
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla, džem i čatní
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla,…
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky od profíků
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky…
6 tipů, jak zpracovat úrodu chilli papriček: Usušte je, naložte nebo z nich uvařte džem
6 tipů, jak zpracovat úrodu chilli papriček:…
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný recept, který zvládnete i bez váhy a může být pokaždé jiný
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný…
AHA.cz Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Od vzniku Miss České republiky uplynulo 36 let: Jak dnes vypadají vítězky? Některé stěží poznáte!

Od vzniku Miss České republiky uplynulo 36 let: Jak dnes vypadají vítězky? Některé stěží poznáte!

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Velké jubileum u Křížkových: Sté narozeniny jako oslava života, víry a vytrvalosti

Velké jubileum u Křížkových: Sté narozeniny jako oslava života, víry a vytrvalosti

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Koho čekají nepříjemné zprávy a kdo bude experimentovat v ložnici?

Horoskop na další týden: Koho čekají nepříjemné zprávy a kdo bude experimentovat v ložnici?

  • Recepty.cz
  • Lasagne s lososem a se špenátem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact