• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Lasagne s chřestem a nivovou omáčkou
Napište svůj komentář k receptu

Lasagne s chřestem a nivovou omáčkou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Lasagne s chřestem a nivovou omáčkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balení lasagne
    • 150
      g sýr niva
    • 2
      ks tavený sýr
    • 1
      kelímek sladká smetana
    • 1
      svazek chřest
    • 4
      ks rajčata
    • 1
      lžička bazalka čerstvá
    • 1
      lžička petrželka čerstvá
    • sýr nebo na tenké plátky nakrájený sýr Gouda

Postup přípravy receptu

1
Nastrouháme Nivu, přidáme tavený sýr, zalijeme sladkou smetanou a spolu prohřejeme za vzniku lahodné omáčky. Spaříme chřest asi 10 minut v mírně osolené vodě. Rajčata nakrájíme na kostičky a poklademe jimi dno zapékací misky, kterou jsme nejprve potřeli olivovým olejem. Posypeme čerstvou bazalkou a pertželkou.
2
Postupně vrstvíme lasagne, na ně spařený chřest, strouhaný sýr, bazalku a petrželku a zalíváme nivovou omáčkou. Poslední vrstvu ještě hustě posypeme strouhaným sýrem (nebo na plátky nakrájeným sýren Goudou). Zapékáme ve vyhřáté troubě 20-30 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Těstoviny s žampionovo-nivovou omáčkou

Těstoviny s žampionovo-nivovou omáčkou

Masové nudličky s cuketovo-nivovou omáčkou

Masové nudličky s cuketovo-nivovou…

Kuřecí nudličky s nivovou omáčkou

Kuřecí nudličky s nivovou omáčkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Klara 101 | 14. 6. 2011 20:30

    Výborné, super !!! :-)

  • Markéta Navrátilová | 31. 5. 2009 15:24

    Vynikající. Všem vřele doporučuji. Není to těžké, ale naprosto výborné.

  • Dana Vorlová | 3. 5. 2009 20:47

    Výborné ! Doporučuji všem

  • staffenl | 12. 5. 2007 15:00

    ja dala kolínka a bylo to super

  • nora | 4. 5. 2007 21:24

    lasagne prodávají i předvařené

  • Ivky | 11. 2. 2007 10:16

    Jelikož jsem si recept smyslela na poslední chvíli, nedala jsem tam chřest. Lasagne jsem předvařila a za těch 25 minutek, jsme si už pochutnávali. Výborné a hodně syté.

  • baboui | 24. 5. 2006 13:46

    vynikající!!!!

  • venca | 11. 7. 2005 15:58

    ma pritelkyne delala lasagne podle tohoto receptu a byly ...no proste vynikajici-vrele doporucuji:o) zvlaste pro milovniky jemnych chuti a smetanovych omacek, nebudete litovat

  • Anonym | 11. 7. 2005 14:52

    Lze udělat i z tvrdých lasagní, udělat omáčku trošku řidší a dát tomu více času.

  • Vlasta | 11. 7. 2005 13:19

    Lze to udělat z platu tvrdých lasagní nebo musí byt předvařené?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota
Pokrmy Z těstovin Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Chřest Lasagne Petrželka Rajčata Sladká smetana Sýr Sýr Niva Tavený sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Domácí rohlíčky

Domácí rohlíčky

Kremrole s vanilkovo-nugátovým krémem

Kremrole s vanilkovo-nugátovým krémem

Italská caponata

Italská caponata

Zapečená ryba s přílohou

Zapečená ryba s přílohou

Hovězí na houbách s kořenovou zeleninou

Hovězí na houbách s kořenovou…

Vynikající kuře na paprice

Vynikající kuře na paprice

Citronový nebo pomerančový krém - pikantní

Citronový nebo pomerančový krém -…

Pudinkové šátečky

Pudinkové šátečky

Janina křenová omáčka s hrníčkovými knedlíky z mikrovlnky

Janina křenová omáčka s hrníčkovými…

Doporučujeme

Bleskové špagety s rajčaty a burratou

Bleskové špagety s rajčaty a burratou

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

35 minut
Kapie plněné kuřecím masem

Kapie plněné kuřecím masem

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

42
Klasické lečo
Klasické lečo
38
Piškotový dort s malinovým mascarpone
Piškotový dort s…
38
Smetanovo-tvarohový piškoťák s ovocem
Smetanovo-tvarohový…
35
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Čokoládové řezy se…
29
Grilované ovoce se sezamovým griliášem
Grilované ovoce se…

Zajímavé články

Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je uchovat na zimu
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je…
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání až po senzační recepty
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání…
11 rajčatových polévek, které budete milovat. Ta ze školní jídelny jim nesahá ani po paty!
11 rajčatových polévek, které budete milovat. Ta…
Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola jedno jídlo. Do dietního jídelníčku byste ho asi nezařadili
Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola…
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A dokonce pro celou rodinu!
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A…
AHA.cz Ex-ministr zdravotnictví Vojtěch promluvil o Něrgešové

Ex-ministr zdravotnictví Vojtěch promluvil o Něrgešové

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Blesk pro ženy Denní horoskop na středu 27. 8. 2025: Kdo dostane nabídku snů a kdo bude terčem pomluv?

Denní horoskop na středu 27. 8. 2025: Kdo dostane nabídku snů a kdo bude terčem pomluv?

Ženy.cz Nesnáším lidi. Chci být sama, co je na tom špatně?

Nesnáším lidi. Chci být sama, co je na tom špatně?

Blesk.cz Osudoví muži Zagorové (†75) Vágner a Margita na výročí: Míjeli se u hrobu! Proč nepřišli společně?

Osudoví muži Zagorové (†75) Vágner a Margita na výročí: Míjeli se u hrobu! Proč nepřišli společně?

SportRevue.cz FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Tarotskop na září: Býci mají zvolnit, Lvy čeká výhra a Střelce potká nová láska

Tarotskop na září: Býci mají zvolnit, Lvy čeká výhra a Střelce potká nová láska

  • Recepty.cz
  • Lasagne s chřestem a nivovou omáčkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact